Termeni & Condiții Comerciale

 

Acesti termeni și condiții comerciale se aplică la folosirea website-ului www.sculepremium.ro, administrat de Valgaf NSD Srl (denumita in cele ce urmeaza “noi”, “al nostru” sau “pe noi" în funcție de context). Folosirea acestui site pentru emiterea de comenzi și achizitionarea de produse, este supusa acestor Termeni și Condiții Comerciale (denumite in cele ce urmeaza “Termeni”). Vă sfătuim să citiți cu atenție acesti Termeni și să faceți o copie pentru a-i putea citi ulterior. Vizualizând, folosind, înregistrându-vă sau finalizând o tranzacție prin intermediul site-lui nostru, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acesti Termeni. În caz contrar, nu trebuie să folosiți acest website.

 

Informațiile personale sau ale persoanei juridice completate de dumneavoastra la realizarea unei comenzi vor fi folosite în conformitate cu clauzele Politicii Noastre de Confidențialitate. Fiind de acord cu Termenii & Conditiile Comerciale, confirmați de asemenea că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu termenii ale Politicii Noastre de Confidențialitate

 


 

Conținut:

 

Articolul 1 – Informații despre noi
Articolul 2 – Schimbări făcute pe website
Articolul 3 – Procesarea comenzii
Articolul 4 – Confirmarea comenzii
Articolul 5 – Plata
Articolul 6 – Securitate
Articolul 7 – Livrare
Articolul 8 – Corectitudine conținut
Articolul 9 – Returnări, rambursarea banilor
Articolul 10 – Garanție
Articolul 11 – Dreptul de proprietate
Articolul 12 – Răspundere
Articolul 13 – Alte termene importante
 

 


 

Articolul 1 – Informații despre noi

 

Site administrat de: Valgaf NSD Srl
Denumire comercială: VALGAF

 

Sediu social: Boroaia nr. 81
Localitatea: Boroaia
Judet: Suceava - Romania
 

Depozit si showroom: Str. Traian Vuia nr. 7 
Localitate: Suceava
Judet: Suceava - Romania

 

E-mail: comercial@sculepremium.ro

 

Nr. Reg. Com: J33-389-2013
Nr. TVA: RO 28779084

 

Articolul 2 – Schimbări făcute pe website

 

Ne rezervăm dreptul de a face schimbări la acesti Termeni din când în când. Toate schimbările vor intra în vigoare de îndată ce sunt postate pe website și se vor aplica tuturor contractelor de cumpărare începând de la acea dată. Este responsabilitatea dvs ca vizitator pe acest website să citiți Termenii și Condițiile Comerciale de fiecare dată când folosiți acest website.
 
Orice scutire de obligații totala sau partiala de la acesti Termeni facuta pentru un anumit client sau o anumita categorie de clienti, pot intra în vigoare numai daca sunt scrise și semnate de unul dintre reprezentanții noștri autorizați. Ceilalti termeni comerciali care nu sunt cuprinsi in scutire rămân în vigoare.  
 

Articolul 3 – Procesarea comenzii

 

Vă rugăm să citiți  informatiile afisate de botonul Cum comand despre cum să plasați o comanda pe site-ul nostru. Toate comenzile plasate pe www.sculepremium.ro presupun acceptarea Termenilor nostri.
 
În timpul procesului de comandare, dupa completarea datelor, vi se cere să verificați spațiul cu Termenii și Condițiile Comerciale și să confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord atât cu conținutul cât și cu aplicabilitatea acestor Termeni. Nu vom prelua și nici procesa vreo comandă dacă acesti Termeni nu au fost cititi si acceptati de dumneavoastra. Termenii în vigoare la momentul încheierii vanzarii se vor aplica comenzii dvs.
 

Articolul 4 – Confirmarea comenzii

 

După plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail automat de confirmare a receptionarii comenzii. Vă rugăm să țineți cont că acest lucru nu înseamnă acceptarea comenzii. Comanda dvs constituie o intentie manifestata de dumneavoastra pentru a cumpăra un produs sau mai multe de la noi. Toate comenzile trebuie acceptate de catre firma noastra. Expedierea produselor comandate catre dumneavoastra asuma automat si acceptarea comenzii. Pana in momentul efectuarii expeditiei, dumneavoastra puteti anula comanda sau noi putem lua decizia de a o nu accepta, fapt despre care va vom informa prin intermediul unui mesaj trimis pe adresa de e-mail. Toate produsele pe care le comandați de pe site vor fi proprietatea noastră până vom primi plata completă pentru produsele comandate.

 

Articolul 5 – Plata

 

Plățile pot fi făcute prin orice metodă menționată în secțiunea Metode de plată (se gaseste deschizand Cum comand) .
In cazul optarii pentru plata cu OP sau on-line prin card bancar, vom procesa comanda de îndată ce plata este făcută. La platile cu cardul bancar, veti fi redirectionat catre platforma bancara LibraPay destinata platilor on-line cu cardul, platforma administrata de banca Libra Bank.

 

Articolul 6 – Securitate

 

De îndată ce ați bifat modul de plată a comenzii on-line cu cardul, modul securizat se va activa automat. Modul securizat face ca toate informațiile dvs să fie criptate pentru a spori siguranța. Platforma LibraPay de procesare a platilor on-line cu cardul este administrata de banca Libra Bank si indeplineste standardele maxime siguranta si control antifrauda. 

 

 

Articolul 7 – Livrare

 

Taxele de livrare sunt fixe indiferent de valoarea comenzii si greutate, si sunt in suma de 19 lei. Intervalul de timp din momentul lansarii comenzii si momentul livrarii poate varia în funcție de adresa de livrare și tipul produsului comandat. Pentru comenzile receptionate inainte de orele 14.30 ale zilei, produsele se vor expedia in aceeasi zi. Pentru comenzile receptionate dupa ora 14.30, articolele comandate se vor expedia a doua zi.
 
Ne străduim să respectăm datele de livrare promise. Cu toate acestea, ocazional din cauza unor factori neprevăzuți, întârzierile sunt inevitabile. Nu vom fi răspunzători pentru nicio întârziere sau incapacitate de livrare a produselor în intervalul de timp estimat dacă este cauzat parțial sau total de circumstanțe care nu sunt în controlul nostru. Riscul deteriorării sau pierderii produsului rămâne responsabilitatea noastră până la momentul livrarii produsului.
 

Articolul 8 – Corectitudine conținut

 

Prețul pe care îl plătiți este cel afișat în momentul în care ați lansat comanda, exceptând cazul în care s-a făcut o eroare de afisare. În timp ce depunem eforturi rezonabile pentru a ne asigura că toate prețurile pe site sunt corecte, erorile sunt uneori inevitabile. În cazul în care descoperim o eroare de preț, vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă oferi opțiuni de reconfirmare cu prețul actual sau să vă anulați comanda. În cazul în care nu vă putem contacta, comanda va fi anulată în mod automat. În cazul în care anulați, dar ați plătit, vă vom rambursa suma integral plătită.
 
Toate prețurile sunt exprimate în lei românesti și includ TVA. Ele nu includ taxa de transport. Aceasta este menționată în fereastra Cos de umparaturi la sfarsitul listei de produse achizitionate, si va apare pe factura proforma si pe factura fiscala.
 
Imaginile produselor afisate pe site redau cat mai exact posibil imaginea reala a produselor, totusi ele sunt cu titlu informativ si pot aparea unele diferente intre imaginea de pe site si produsul real. Ne străduim să prezentăm imaginile produselor cât mai aproape de reprezentarea lor reală.
 
Site-ul www.sculepremium.ro administrat de Valgaf NSD Srl nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor si parametrilor tehnici comunicati de catre producatori. Eventualele neconcordante intre datele tehnice comunicate de producatori si parametrii reali ai produsului cad in sarcina producatorului. Noi afisam pe site informatiile comunicate de producatori fara sa testam produsele pentru a vedea daca aceste informatii sunt corecte.
 

Articolul 9 – Returnări, rambursarea banilor

 

Pentru informații directe referitoare la returnarea bunurilor comandate, vă rugăm să citiți sectiunea Returnarea produselor.
Conform Regulamentelor de vânzare la distanță privind protecția consumatorului, aveți dreptul să returnati produsul în termen de 14 zile, începând cu ziua din care ati receptionat coletul cu produsele comandate. În acest caz, vi se va rambursa suma plătită integral. Rambursarea sumei achitate de dumneavoastra se face in termen de 7 zile de la returnarea produsului sau produselor comandate, numai prin virament bancar. In acest scop, o data cu returnarea comenzii trebuie sa precizati datele dumneavoastra bancare pentru a va putea face viramentul.
 
Returnarea comenzii se va face cu achitarea integrala a costurilor de expeditie de catre dumneavoastra si se poate face prin orice firma de curierat doriti.
 
Aveți obligația legală de a avea grijă de produse cat timp ce sunt în posesia dvs in decursul celor 14 zile. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare impecabila in care le-ati receptionat. Atentie! Nu acceptam retur produse care au fost folosite! Orice urma de folosire prezenta pe sculele achizitionate de dumnevoastra implica automat neacceptarea returului. Exceptie fac produsele returnate pentru motive de garantie.
 
În cazuri rare, este posibil ca specificațiile produsului să se schimbe. În acest caz, vă vom contacta de îndată ce putem să vă oferim o alternativă similară cu produsul original. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul oferit in loc, il puteti returna inapoi catre firma noastra si veti primi contravaloarea prin virament bancar
 

Articolul 10 – Garanția

 

Termenul de garantie pentru produsele comercializate de site-ul nostru este 1 (unu) ani de la momentul receptionarii coletului de catre dumneavoastra. Exceptie fac manometrele de presiune care sunt garantate 14 zile din momentul receptionarii coletului.
 
Această garanție acoperă daunele care pot apărea în timpul transportului, precum și daunele rezultate din utilizarea normală a unui produs. În funcție de prejudiciul suferit, vă vom oferi un produs la schimb, un nou produs sau rambursarea banilor prin virament bancar.

 

Articolul 11 – Drepturi de proprietate

 

Prin acceptarea Termenilor noștri recunoașteți și sunteți de acord că toate drepturile de autor și altă proprietate intelectuală sunt puse la dispoziție doar pentru uz personal și rămân proprietatea noastră respectiv a producatorului, în orice moment.
 
Puteți descărca sau copia conținutul sau materialele de pe site-ul nostru doar ca suport pentru uz personal. Copierea, reproducerea, publicarea, distribuirea sau afișarea conținutului sau a materialelor prezentate pe site-ul nostru pentru orice altă utilizare sunt ilegale și sunt interzise prin lege.
 
Conținutul și alte materiale de pe site-ul nostru sunt disponibile doar pentru uz personal și nu trebuie copiate sau folosite, cu excepția cazului în care există aprobare autorizată scrisă de unul dintre reprezentanții noștri.

 

Articolul 12 – Răspundere

 

Sub rezerva din această secțiune intitulată Răspundere, dacă nu reușim să respectăm  Termenii, vom fi răspunzători fața de dvs numai pentru prețul de achiziție al produselor.
 
Sub rezerva din această secțiune intitulată Răspundere, noi nu vom fi răspunzători pentru pierderile care rezultă din incapacitatea noastră de a ne conforma acestor Termeni care se încadrează în următoarele categorii: pierderi de venit sau venituri; pierderea de afaceri; pierdere de profit; pierderea economiilor anticipate; pierderea de date; pierderea fondului comercial sau reputație; pierdere de timp la birou; sau orice pierderi speciale sau indirecte sau pierdere a fondului comercial sau reputația.
 
Chiar dacă vom face eforturi rezonabile pentru a asigura că site-ul nostru respectă toate standardele de securitate aplicabile, nu potem fi considerati responsabili pentru accesul neautorizat la informații pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului nostru.
 
În cazul în care oricare dintre acești Termeni sau orice prevederi ale Contractului comercial sunt stabilite de orice autoritate competentă ca fiind nevalide, ilegale sau inaplicabile, pentru orice măsura, un astfel de termen, condiție sau prevedere în acest sens va fi separat de termenii, condițiile ramase și prevederile care vor continua sa fie valabile în măsura permisa de lege.
 

Articolul 13 – Alti termeni importanti

 

Acești Termeni constituie întregul acord între noi și înlocuiește toate discuțiile anterioare, corespondența și negocierile dintre noi legate de subiectul în discuție.
 
Suntem de acord că niciunul dintre noi va avea nicio cale de atac cu privire la orice declarație sau garanție (fie că e făcută fară rea intenție, fie că este din neglijență), care nu este prevăzută în acesti Termeni. Fiecare dintre noi suntem de acord că singura noastră răspundere în ceea ce privește aceste declarații și garanții care sunt prevăzute în acești Termeni (fie făcute neintentionat sau din neglijență) este pentru încălcarea contractului.
 
Nicio altă persoană decât o parte a acestui acord va avea vreun drept de a executa orice termen al acestui acord.