Etapele unei comenzi
 
Pentru achizitionarea unui produs sau mai multe de pe site-ul nostru se procedeaza astfel:
 
1. Dupa ce ati gasit produsul necesar, stabiliti cantitatea care va trebuie dupa care efectuati click pe butonul Adauga in cos
2. De retinut! La unele produse trebuie sa alegeti mai intai marimea asa cum apare in imaginea de mai jos. Efectuand click pe fereastra Marime se vor afisa urmatoare informatii: codul produsului - marimea - pretul. Dati click pe marimea care va trebuie, apoi selectati cantitatea necesara, dupa care dati click pe butonul Adauga in cos.
 
3. Dupa ce ati efectuat click pe butonul Adauga in cos, se va deschide o fereastra denumita Cos de cumparaturi, in care va apare lista produselor achizitionate incepand cu codul produselor, denumire lor, cantitatea, pretul final inclusiv TVA, si valoarea totala cumulata a produselor achizitionate. In fereastra Cos de cumparaturi puteti sterge unele produse pe care nu le mai doriti sau puteti modifica cantitatea achizitionata. De asemena in partea de jos a ferestrei este afisat si costul transportului, care este de 18 lei, tarif unic indiferent de cantitatea si valoarea comandata. Aceleasi informatii din fereastra Cos de cumparaturi vor aparea si pe factura fiscala.
4. Din fereastra Cos de cumparaturi va puteti intoarce iarasi in magazin accesand Continua cumparaturile  sau puteti finaliza comanda accesand butonul Finalizare comanda.
5. Apasand butonul Finalizare comanda se va deschide o ferestra care colecteaza informatiile necesare facturarii, expedierii si efectuarii platii.
6. Dupa completarea tuturor campurilor obligatorii apasati Trimite comanda. Confirmarea inregistrarii comenzii se va face prin intermediul unui mesaj primit de dumneavoastra pe adresa de e-amil.
 
 
Metode de plata
 
Metodele de efectuare a platii sunt urmatoarele:
 
1. Plata ramburs. In acest caz reperele comandate se achita numerar agentului de la Fan Courier la momentul livrarii.
2Ordin de plata. La bifarea acestei variante se emite o factura proforma pe care o veti primi pe adresa de e-mail. Pe baza facturii proforme se efectueaza de catre dumneavoastra transferul bancar. Rugam sa se trimita pe adresa noastra de e-mail dovada efectuarii platii pentru a putea expedia produsele in aceeasi zi. 
3. Cu cardul bancar. Daca optati pentru efectuarea platii cu cardul bancar veti fi redirectionat catre platforma bancara LibraPay destinata platilor on-line cu cardul, platforma administrata de banca Libra Bank
4. Numerar la ridicarea din depozit. Acesta metoda este valabila pentru clientii care se deplaseaza la depozitul nostru pentru a ridica personal produsele comandate.
 
 
Politica de confidentialitate
 

Site-ul www.sculepremium.ro este proprietatea firmei Valgaf NSD Srl, cu sediul in Jud. Suceava, Loc. Boroaia, Str. Boroaia Vale nr. 81, RO8779084, J33/389/2013.

 

Valgaf NSD Srl respecta confidentialitatea datelor clientilor care lanseaza comenzi pe site-ul www.sculepremium.ro indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora catre terti (persoane fizice sau juridice), sa nu le comercializeze, sa nu le ofere gratuit sau sa se angajeze in schimburi de date cu terti.

 

Datele personale ale clientilor si utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse, pentru informari comerciale cu privire la serviciile oferite de www.sculepremium.ro sau in scopuri statistice comerciale necesare firmei Valgaf NSD Srl.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale:

 

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Valgaf NSD Srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii sau utilizatorii le furnizeaza.

Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate.

Orice modificare a regulilor de confidentialitate va fi publicata la adresa web